Str. Raureni Nr. 65A, Ramnicu Valcea, Valcea
0250 730 568/ 0723 166 705
Luni- Vineri: 08:00 - 18:00; Sambata: 08:00 - 14:00; Duminica: Inchis
ALI AUTO GEAM SRLALI AUTO GEAM SRLALI AUTO GEAM SRLALI AUTO GEAM SRLALI AUTO GEAM SRL
Adauga comentariu / nota
Selecteaza nota
 
Adresa de email si detaliile folosirii serviciilor nu vor fi facute publice.
Media: 0,00 / 5
ALI AUTO GEAM SRL
Limba vorbita

Romana

Descriere

Oferim urmatoarele servicii: comercializare orice tip sau model de parbriz, montaj asigurat de o echipa de profesionisti in montaj de parbrize, geamuri laterale si lunete pt. orice tip auto, schimbare de parbrize, reparatii ciobituri si crapaturi.


ALI AUTO GEAM SRL va ofera urmatoarele servicii:


Comercializarea oricarui tip sau model de parbriz de cea mai buna calitate; 
• Montaj asigurat de o echipa de profesionisti cu o bogata experienta in domeniul montajului de parbrize (cu sau fara senzori de ploaie si lumina), geamuri laterale, si lunete pentru orice tip de auto atat la sediul firmei cat si la locatia clientului. Clientul poate pleca cu masina chiar la o ora dupa montarea parbrizului, deoarece adezivii speciali folositi de noi permit acest lucru; 
• Schimbarea de parbrize; 
• Garantarea lucrarilor prestate; 
•Reparatii ale ciobiturilor si crapaturilor din parbrize , geamuri laterale si lunete (tip duplex) daca acest lucru se dovedeste a fi o solutie mai buna decat inlocuirea parbrizului;


Garantia produsului este conform legilor din Romania, de 18 luni.

Specializari

diagnoza; comercializare orice tip sau model de parbriz; montaj parbrize; geamuri laterale si lunete; schimbare de parbrize; reparatii ciobituri si crapaturi.

Marci deservite

Autoturime, Autocamioane:
ALFA GTV, ALFA ROMEO, ARO, AUDI, AUSTIN, AUWARTER / NEOPLAN, B.M.C., BERLIET, BMW, CHEVROLET, CHRYSLER, CITROEN, DACIA, DAEWOO, DAF, DAIHATSU, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, ISUZU, JAGUAR, JEEP, KIA, LADA, LANCIA, LIAZ, MAN, MAZDA, MERCEDES, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OLTCIT, OPEL, OTOKAR, OTOYOL, PEUGEOT, PORSCHE, PROTON, RENAULT, ROVER, SAAB, SAMSUNG, SCANIA, SEAT, SETRA, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TATA, TATRA, TOYOTA, VOLGA, VOLKSWAGEN, VOLVO, YUGO.