Dolj, comuna Cârcea, str. Aeroportului, nr. 207
Recepţie: 0251 458 325 Recepţie: 0251 425 710 Piese de schimb Brad Ştefaniţă: 0753 077 349 Mocanu Ilie Alen: 0753 077 338 Anvelope Zamfir Monica: 0753 077 340 Service Andro Marius: 0753 077 339 I.T.P. Sandu Tudorel: 0741 110 124
Luni — Vineri: 9 - 18 Sâmbătă: 9 - 14
Adauga comentariu / nota
Selecteaza nota
 
Adresa de email si detaliile folosirii serviciilor nu vor fi facute publice.
Auto Class
Limba vorbita

Romana, Engleza

Descriere

uto Class SRL este o companie românească cu sediul în Craiova, înfiinţată în anul 2005. Filosofia firmei noastre este: o calitate superioară a serviciilor şi produselor oferite! Scopul nostru de a fi capabili să furnizăm orice produse şi servicii sub deviza: — ”La noi găsiţi originalul !” — ne determină să punem accent pe creşterea calităţii serviciilor, a satisfacţiei clienţilor, a protecţiei mediului. Pentru noi este o normalitate ca partenerii nostri să primească doar produse şi servicii de o calitate deosebită. Furnizorii noştri sunt cei mai de seamă producători mondiali de anvelope (GOODYEAR-DUNLOP ROMANIA; MICHELIN ROMANIA), lubrifianţi (CASTROL ROMANIA: REPSOL ROMANIA) şi piese auto.


Experienţa şi cunoştiinţele lor ne asigură suportul pentru a gasi SOLUŢII la majoritatea întrebărilor din domeniu.
Prin sediul central din localitatea CÂRCEA, str. AEROPORTULUI (spate METRO), proiectat la standarde europene, construit pe o suprafaţă de 720 mp şi prin sistemul de logistică integrat, prin utilarea de ultimă generaţie şi prin echipa formată din 25 de profesionişti, putem deservi orice tip de flotă venind în întâmpinarea nevoilor, sub orice formă ar fi, cu servicii sau produse detinuţe în portofoliu!


Sistemul nostru informatic conţine o bază de date şi informaţii pentru usurinţă în comunicare. Preocuparea firmei Auto Class SRL este ca, prin intermediul reprezentanţilor săi, să fie tot timpul aproape de clienţii săi, fiind un partener competent şi de incredere în domeniul auto.
Auto Class este o companie unde fiecare angajat face corect, ceea ce trebuie. Ne-am caştigat încrederea şi credibilitatea faţă de parteneri şi comunitate, demonstrând înalte standarde etice, caracter şi curaj în toate acţiunile noastre.

Specializari

Servicii de mecanică
Auto Class pune la dispoziţia clienţilor şase posturi de lucru mecanică, GEOMETRIE ROŢI şi STAŢIE I.T.P. unde lucrează o echipă de specialişti cu multă experientă în service multimarcă.
Spaţiul de mecanică este dotat cu 6 elevatoare, stand geometrie şi staţie I.T.P.
Datorită dotărilor de ultimă generaţie şi a personalului specializat se pot executa toate operaţiunile de mecanică, reparaţii motoare, reparaţii cutii viteză, teste de frânare, teste amortizoare până la diagnoza computerizată. Executăm reparaţii complete pentru autoturisme, autoutilitare şi autovehicule 4x4

Verificarea eficacităţii frânei şi amortizoarelor
Cu o tehnologie modernă în ceea ce priveşte standul de frâne şi amortizoare asigurăm un service de cea mai bună calitate care să respecte standardele de siguranţă ale autovehiculelor.

Siguranţa conducătorilor auto şi a pasagerilor este vitală pentru noi
Fiecare maşină trece printr-un test de frânare după ce se intervine la orice piesă din ansamblul de frânare; se realizaează automat un test pe standul de frâne.
În momentul în care se intervine la orice piesă din sistemul de direcţie se face automat verificarea geometriei de direcţie. În urma acestor teste se elibereaza certificate de conformitate avizate metrologic.
Umflarea cu azot a roţilor este oferită cu titlu gratuit tuturor clienţilor noştri pentru reducerea la minim a riscului de explozii, a uzurii premature şi a deformării aerului din anvelopă la temperaturi extreme.
Preţuri atractive atât la piese cât şi la manoperă.
Pentru orice piesă departamentul de aprovizionare emite informări de preţ folosind platforma online catre toţi acesti importatori şi se alege cel mai bun raport calitate preţ într-un interval de timp optim unei intervenţii rapide. Preţul pe manoperă este de asemenea cel mai bun în raportul calitate/preţ.
Echipamente de ultimă generaţie.
O linie tehnologică completă pentru un service multimarcă care să asigure o intervenţie rapidă şi corectă.
În service-ul nostru au fost aduse cele mai bune tehnologii din domeniu: utilaje noi, mărci renumite, investindu-se astfel considerabil într-un service auto de calitate. Respect pentru mediu

Staţie I.T.P.
Inspecţia tehnică periodică (I.T.P.) este o verificare tehnică a autovehiculului care atestă capacitatea acestuia de a participa în condiţii de siguranţă la trafic.
Timpul dumneavoastră este preţios, I.T.P.-ul este obligatoriu - iar lipsa lui se sancţionează cu puncte penalizare, puncte amendă şi reţinerea certificatului de înmatriculare, verificarea ulterioară a autovehiculului în vederea redobândirii talonului efectuându-se numai la R.A.R.
Echipa noastră vă vine în ajutor cu profesionalism şi promptitudine efectuând verificări I.T.P. pentru:

Autovehicule taxi sau şcoala de şoferi
Autoturisme benzină
Autoturisme diesel sau benzină + GPL
Autovehicule cu tracţiune integrală 4x4
Microbuze, autorulote, utilitare, mixte, specializate

Diagnoza computerizată cu aparatură de ultimă generaţie
Detinem aparatura de diagnosticare computerizata multimarca, iar personalul este din cel mai specializat in domeniu.

Hotel de anvelope
Depozitare anvelope pe perioada unui anotimp. La schimbarea anvelopelor vehiculului dumneavoastra, vom fi bucurosi sa le depozitam. Serviciul include verificarea starii anvelopelor, masurarea înaltimii caii de rulare reziduale în mm, depozitarea corecta a setului de anvelope (inclusiv a jantelor), înregistrarea si eliberarea acestora unei persoane autorizate.

Piese, jante, staţii radio, lubrifianţi şi accesorii auto
Toate produsele comercializate de AUTO CLASS provin din parteneriate cu companii de prestigiu in toata lumea, comercializăm produse de origine si produse aftermarket.

Anvelope
Auto Class este partener autorizat pentru producatori de renume mondial: GOODYEAR-DUNLOP-FULDA-SAVA-DEBICA-MICHELIN-BFGOODRICH-TIGAR.
Renumele acestor producatori demonstreaza orientarea firmei catre produse si servicii de calitate. Detinem magazinul online de anvelope pentru turisme, 4x4, camionete si camioane: www.anvelopecraiova.ro, unde vă puteţi selecta dimensiunile necesare pentru anvelopele de vară sau iarnă pentru mărcile comercializate.

Tractari auto
Asigurăm asistenţă tehnică rutieră specializată non-stop cu o capacitate de tractare până la 3,5 tone.
Datorită unei logistici foarte bine pusă la punct răspundem prompt solicitărilor, asigurând un timp optim de intervenţie.

Asistenţă rutieră 24/24
AUTO CLASS prin partenerul său 9695 lanseaza in premiera pentru Romania cardurile de asistenta rutiera FARA LIMITA DE INTERVENTII, cu cea mai vasta acoperire geografica la care s-ar putea aventura un conducator auto şi cel mai mare număr de servicii de asistenţă rutieră la care ne-am putut gândi!