Str. Stefan cel Mare, Nr. 110, Toplita
(+40) 740.595.775
NON-STOP
Adauga comentariu / nota
Selecteaza nota
 
Adresa de email si detaliile folosirii serviciilor nu vor fi facute publice.
Media: 0,00 / 5
Auto Alunis
Limba vorbita

Romana-Engleza

Descriere

Servicii de vulcanizare non-stop oferite de compania noastra. Vrem ca totul sa fie bine stabilit si sa oferim incredere. Stim ca timpul este foarte important de aceea ne-am format o echipa de profesionisti care rezolva in timp util orice problema aparuta. Rapiditate si performanta, intr-o maniera profesionala si bine organizata.


Societatea noastra va ofera posibilitatea schimbului de anvelope,
dar si repararea acestora fara ca dumneavoastra sa va mai deplasati.


Comercializam si montam anvelope de toate tipurile la cele mai accesibile preturi. Anvelopele second-hand sunt in stare perfecta de functionare, verificate. Exista posibilitatea verificarii si alegerii anvelopei dorite, direct la punctul nostru de lucru. Pentru anvelopele achizitionate de la noi, beneficiati de montare gratuita in service-ul propriu.


Indiferent ca este vorba de anvelope noi sau second-hand, detinem o gama variata de anvelope, pentru toate tipurile de autovehicule. Serviciile de montare a anvelopelor, la cerere pot fi realizate si la distanta, datorita vulcanizarii mobile de care dispunem. Dam dovada de rapiditate si profesionalism la fiecare solicitare.

Specializari

– montat si echilibrat anvelope
– indreptat si sudat jante din table si din aliaj
– vulcanizare anvelope la rece si la cald
– dejantare anvelope
– hotel anvelope