Str. Kulin Gyorgy Nr. 37, Salonta, Bihor
0359 467 042/ 0732 779 977
Luni- Vineri: 08:00 - 17:00; Sambata, Duminica: Inchis
Alcars Check Center SRLAlcars Check Center SRLAlcars Check Center SRLAlcars Check Center SRLAlcars Check Center SRLAlcars Check Center SRL
Adauga comentariu / nota
Selecteaza nota
 
Adresa de email si detaliile folosirii serviciilor nu vor fi facute publice.
Alcars Check Center SRL
Limba vorbita

Romana

Descriere

Avand un nivel inalt de instruire, echipa este pregatita sa va ofere asistenta la un nivel tehnic european. Vi se vor pune la dispozitie toate informatiile legate de costuri, clientul avand posibilitatea cunoasterii anticipate a implicatiilor financiare. Ii permitem clientului sa asiste langa masina sa pentru a vedea toate imbunatatirile si reparatiile ce i se aduc propriului autoturism.   Misiunea noastra este sa fim recunoscuti de clientii nostri drept un partener de incredere in furnizarea de servicii de intretinere si reparatii pentru autoturisme. Satisfacerea cerintelor si depasirea asteptarilor clientilor sai reprezinta obiectivul primordial al companiei.    Procesul de reparatie sau de intretinere a fiecarui autoturism este supravegheat cu atentie, operatiunile fiind executate in conformitate cu indicatiile din manualele de reparatii ale producatorilor. Acordam o mare atentie controalelor interfazice si celui final al operatiilor executate, astfel incat sa avem certitudinea remedierii tuturor defectiunilor si sa asiguram siguranta in exploatarea ulterioara a autoturismelor.

Specializari

Diagnoza computerizata; Service sistem aprindere; Service sistem de climatizare; Service baterii; Service sistem iluminare; Service sistem suspensie.

Marci deservite

Service auto MultiMarca.