Nascut din pasiunea pentru automobile, acest website a fost creat pentru a ajuta posesorii de automobile sa se descurce in momentul in care au o problema cu acesta.

 

Fiecare zona a fost creata pentru o utilitate diferita si pe intelesul fiecaruia dupa cum urmeaza:

 

Zona Service Auto va ajuta sa localizati service-urile din jurul dumneavoastra, daca aveti deschisa localizarea. In cazul in care doriti sa stiti mai multe detalii despre un service dati click pe el si puteti viziona toate detaliile necesare. Acest buton va poate ajuta sa va gasiti un service auto specializat pentru nevoile dumneavostra, indiferent de zona in care va aflati.

Zona Cereri Piese are ca rol principal in a va ajuta sa va gasiti piese pentru masina dumneavoastra noi sau la mana a doua din parcuri de dezmembrari. cum functioneaza acest buton? Simplu completati tabelul cu datele masinii dumneavostra si creati o cerere, iar firmele partenere cu site-ul nostru va vor raspunde in cel mai scurt timp posibil cu oferte despre produsele de care aveti nevoie.

Zona Tractari Auto a fost creata pentru a va putea ajuta in situatia in care aveti nevoie de transport pentru masina dumneavoastra, in situatii de urgenta sau nu, puteti cauta o masina de tractare in apropierea dumneavoastra cat si crea o cerere de oferta pentru transportul masinii de la o anumita locatie la alta astfel putand obtine cel mai bun pret de pe piata. In urma crearii cererii partenerii nostri afiliati site-ului va vor putea contacta si ajuta in cel mai scurt timp, profesional si la un cost optim.

Zona Spalatorie va ajuta sa localizati toate spalatoriile auto din jurul dumneavoastra cat si cele din zona in care urmati sa calatoriti, cu ajutorul acestei functii puteti sa economisiti timp ne mai fiind nevoie sa iesiti din casa pentru a vedea daca este deschis la spalatorie sau daca este coada ci puteti contacta direct spalatoriile pentru a va face o programare.

Vulcanizare este zona pe care trebui sa o folositi in cazul in care aveti o problema la roti, o pana neasteptata, o roata dezumflata sau chiar pentru un simplu schimb de cauciucuri.