Strada Traian Lalescu nr. 31, Craiova, Dolj
0251.420.215/ 0755.12.48.94
Luni-Vineri: 08.30-17.30; Sambata, Duminica: Inchis
Adauga comentariu / nota
Selecteaza nota
 
Adresa de email si detaliile folosirii serviciilor nu vor fi facute publice.
Ansini Com
Limba vorbita

Romana

Descriere

Societatea este specializata pe mecanica, tinichigerie grea si vopsitorie auto, fiind autorizata R.A.R. cu autorizatia nr. 2696/20.07.2005 si se actualizeaza in fiecare an. Tinichigeria se efectueaza in cadrul atelierului de tinichigerie care este dotat: cu aparat de sudura in argon si sudura in aluminiu, masa de centrat caroserii, presa hidraulica de 20t, dispozitive si scule specifice modelarii masinilor care intra in lucru. Pe partea de vopsitorie service-ul este dotat cu cabina de vopsit prevazuta cu sistem de ventilatie cu filtre, doua compresoare pe surub, zona de pregatire, doua sisteme vopsitorie, sistem de exhaustare “Festool”, aspirator cu masini pneumatice “Dupont”. Executam si servicii mecanice, service-ul fiind utilat cu elevator, scanner pentru diagnoza la toate tipurile de masini, aparate pentru instalatia de racire, aparat de reglat faruri.


Societatea noastra are contracte cu cei mai importanti furnizori de piese auto, realizand in anul 2009 o cifra de afaceri cu care s-a plasat pe locul II in Topul Firmelor de la Camera de Comert si pe locul I la I.M.M. In incinta service-ului functioneaza si o spalatorie auto moderna.

Specializari

vopsitorie, tinichigerie, mecanica; diagnoza computerizata si resetari coduri de defect; montaj parbrize reglaj faruri; inlocuire lichid frana; masa de redresat si centrat caroserii; sudura prin puncte; lampa uscare cu infrarosu, zona de pregatire cabina de vopsit profesionala; polishare si remedieri defecte vopsitorie.

Marci deservite

Autoturime: Audi, Skoda, VW; Autoutilitare: VW