Str. General Stefan Ispas, Nr. 96A (Centura de Nord - Craiova)
0733 939 851
Luni – Vineri: 09:00 – 18:00 Sambata: 09:00 – 14:00 Duminica: Inchis
Adauga comentariu / nota
Selecteaza nota
 
Adresa de email si detaliile folosirii serviciilor nu vor fi facute publice.
AutoKappa
Limba vorbita

Romana, Engleza

Descriere

AutoKappa este un service auto modern si profesionist ce pune la dispozitie atat piese auto noi si aftermarket din import, cat si servicii complete de diagnosticare, intretinere, reparatii mecanice, electrica si electronica, mententanta cutiilor de viteze automate, depanare si tractare.


AutoKappa s-a lansat pe piata in anul 2004. In momentul infiintarii, principalul domeniu de afaceri consta in comercializarea pieselor si accesoriilor din import prin intermediul magazinelor auto detinute. Piesele originale si aftermarket, precum si accesoriile auto, provin de la cei mai importanti producatori de pe piata internationala si respecta toate normele europene in vigoare. Dispunem de un spectru mare de piese auto la un pret redus pentru toate gamele de masini, un sistem care asigura livrari la timp, oriunde in tara, si un staff bine pregatit care poate sa va ofere cele mai bune recomandari in achizitionarea unor piese auto.


Din anul 2008, am dorit sa oferim servicii de calitate mai performante si ne-am extins activitatea prin infiintarea primului nostru service auto situat in Bariera Valcii. Pentru ca am dorit sa ducem performanta la un alt nivel si pentru ca ne respectam clientii, am creat noul AutoKappa Center situat pe Centura de Nord a orasului Craiova, la intrarea spre Fabrica de Avioane. Aici gasiti un service modern care ofera servicii de calitate pentru masina dumneavoastra. Dispunem de o echipa formata din profesionisti (ingineri, mecanici, electricieni, electronisti cu calificare tehnica europeana) ce sunt mereu la curent cu inovatiile si noile tehnologii auto, astfel incat sa ofere cele mai bune rezultate intr-un timp cat mai scurt. Impreuna cu acestia, reducem la minimum timpul de imobilizare a masinii dumneavoastra pentru ca stim cat de importata este miscarea.


Avand o experienta de peste 10 ani in domeniul auto, AutoKappa doreste sa ofere in continuare servicii performante si profesioniste si ne bucuram ca putem oferi o mare diversitate de piese auto, o echipa tanara si dinamica si un service profesionist.


Nu ne crezi? Vino la noi si convinge-te!

Specializari

Reparatii si intretinere - toate marcile
Receptie directa
Reparatii motor
Reparatii frana
Reparatii directie - suspensie
Reparatii transmisie
Remorcare
Depanare
Electricitate auto
Diagnoza
Clima - service
Piese de schimb si accesorii
Masina la schimb
Servicii de tractare
Electronica
Spalatorie

Marci deservite

MULTIMARCA