Calea Vacaresti,sector 4 Bucuresti
0731.887.867
NON-STOP
Adauga comentariu / nota
Selecteaza nota
 
Adresa de email si detaliile folosirii serviciilor nu vor fi facute publice.
ADC Tractari auto
Limba vorbita

Romana-Engleza

Descriere
 • CELE MAI MICI PRETURI DE PE PIATA  Preturi incepand de la 85 Ron. Unul dintre cele mai mari avantaje oferite de ADC tractari auto este transparenta preturilor serviciilor si dovada ca oferim intr-adevar cele mai ieftine tractari auto. Consultand lista noastra de preturi sau folosind calculatorul de tarife, veti sti ce cost presupune serviciul solicitat .


 •  


  CALITATEA SUPERIOARA A SERVICIILOR PRESTATE  Serviciile de tractare vor avea exact calitatea asteptata sau chiar un nivel superior. Abordarea noastra este intotdeauna orientata catre client, incercand in acest mod sa castigam mai intai de toate , respectul si aprecierea tuturor proprietarilor de autovehicule care au apelat la serviciile noastre.


 •  


  NONSTOP LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA  Indiferent de ora, zi sau locul in care va aflati, contactati-ne si vom raspunde prompt nevoii dumneavoastra. Suntem la randul nostru posesori de autoturisme si stim ca incidente de orice natura sau accidente se pot ivi la orice ora din zi sau noapte , prin urmare va oferim serviciile noastre de tractari auto 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Specializari

Tractari auto – oferite in situatia in care nu este indicat sau autoturismul dumneavoastra nu mai poate rula pe drumurile publice
Depanare – este recomandat sa aveti o roata de rezerva . In cazul in care nu sunteti dotat cu una , personalul nostru o va duce pe cea avariata la cea mai apropiata vulcanizare.
Alimentare baterie – vom pune autoturismul dumneavoastra inapoi in functiune prin alimentare de curent sau va vom asista in a va achizitiona una noua, dupa caz.
Alimentare combustibil – va vom livra combustibilul necesar , dumneavoastra platind suma de pe bonul fiscal eliberat de benzinarie, in functie de cantitatea necesitata
Suport in vederea continuarii calatoriei – personalul nostru va face o constatare la fata locului si va interveni in functie de problema existenta , in conditii de maxima siguranta .
Inchirieri masini – Pentru a va putea continua o calatorie care nu poate suporta amanare in situatii in care autoturismul dumneavoastra necesita mai mult de 24h de a fi reparat , va indrumam catre cele mai de incredere companii de inchirieri auto din Bucuresti si va vom tracta autoturismul avariat oriunde solicitati.
Servicii de cazare in Bucuresti – Daca sunteti departe de destinatie si autoturismul dumneavoastra necesita o tractare in Bucuresti catre un service auto, va recomandam si asiguram cazare , in apartamente complet mobilate si utilate in centrul Bucurestiului la cele mai competitive preturi.

Greutate maxima suportata

3.5 T